Informatie aanvraag of bestellen

LET OP: ALLE VELDEN MET * ZIJN VERPLICHT

Maak keuze wat van toepassing is: *
Naam: *
Adres: *
Postcode en woonplaats *
Telefoonnummer: *
Email adres
Bij bestellen Artikelnummer ingeven:
Bij bestellen bezorgen of zelf afhalen:
Mogelijkheid tot versturen bestand, foto
Verificatie: Neem de code over (antispam)

Elektrische driewielers zijn een uitkomst voor mensen die te weinig kracht hebben om te trappen of het gemak van trapondersteuning willen ervaren. Stabiliteit en veiligheid zijn vanzelf sprekend. De constructie met drie wielen gecombineerd met een lage instap zorgen voor optimale stabiliteit en veiligheid. Niet alleen tijdens het op- en afstappen, maar ook tijdens de fietsrit. De elektrische uitvoering driewiel fiets is het toppunt van comfort. Rij met groot gemak grote afstanden en geniet van onafhankelijkheid.

Wil je liever twee wielen voor in plaats van achter? Ook daarvoor hebben we fijne modellen in het assortiment. De Trike, beschikbaar voor kinderen en volwassenen.Het ontwerp is veilig met een optimale wegligging en de fiets ziet er strak uit.Er is alle ruimte om moeiteloos op en af te stappen dankzij de lage en ruime instap. Het frame heeft een ranke vormgeving, maar op de bagagedrager en in de mand kun je toch flink veel bagage vervoeren. Voordelen van het Trike model. De keuze voor twee wielen voor of achter is persoonlijk.Gebruikers van de Trike vertellen ons dat dit model wel een aantal voordelen heeft. Wanneer je loopt met deze fiets kan de achterkant niet tegen je benen botsen. En dit model schijnt gemakkelijk te zijn voor (oudere) gebruikers die lang niet gefietst hebben.

De vastframe-handbikes zijn fietsen die niet aan de rolstoel hoeven te worden gekoppeld. Ze hebben een zelfstandig frame met meestal drie wielen. De handbike wordt gebruikt voor de sportievere activiteiten zoals wegwielrenwedstrijden en de langere toertochten van 30 tot 200 km. Deze handbike heeft door het vaste frame een betere wegligging en rijdt lichter dan een aankoppelhandbike. De zit op een vastframe-handbike kan verschillen, dit kan een gewone zithouding zijn maar ook geknield of liggend zoals op een ligfiets.

U wilt nog graag fietsen maar voelt zich onzeker op 2 wielen ? Dan hebben wij de oplossing : de tandem driewieler !
Het voordeel ten opzichte van een 2 wiel tandem mag duidelijk zijn :stabiliteit ,wanneer u wat ouder wordt of een beperking hebt met dit type tandem kunt u nog onbezorgd genieten van een heerlijk stukje fietsen. Eindelijk samen onderweg op deze  driewiel tandem van Duitse kwaliteit, alle wezenlijke functies zoals sturen, schakelen en remmen worden vanuit de achterste posities geregeld. De voorste persoon trapt eveneens mee in de pedalen en kan geheel veilig en ontspannen genieten van de omgeving.

Lees meer KLIK >>